Baren fixad

Baren fixad

Det blev en heldag hemma för oss båda idag för att kunna jobba med renoveringen. Sonen lämnade vi hos ”gammelmoster” där han var nästan hela dagen. Toppen för oss som kunnat jobba ostört. Så efter att ha lämnat honom på förmiddagen så satte vi upp vindduk på framsidan och reglarna till luftspalten. Med hjälp av en bror blev lite byggärenden och inköp uträttade och mamma/svärmor målade och assisterade. Så nu har vi till och med hunnit få upp några rader fasadpanel på framsidan. Ska bli riktigt roligt att se hur det blir med färgvalet. Det var svårt att bestämma färg bara baserat på ett färgprov. Kanske blev det lite väl ljust grå. Men det blir säkert bra! Vi vill ha en ganska ljus byggnad för att den ska kännas lite ”lättare” och nättare än våra gårdsbyggnader som är röda med svarta knutar och takfötter.

En del tegel har också tagits ner!

DSC02260

Tidigare i veckan var en annan bror här och hjälpte till att såga upp ett fönsterhål, regla upp och sätta i ett fönster. Vi tänkte dessvärre lite fel med hur långt ut fönstret skulle placeras så det får vi göra om. Men tills det är dags att flytta på det så är det rätt skönt att ha ett fönster som iallafall hindrar det värsta vinddraget att ta sig in.
Köket har också levererats. Det tar dock ett tag innan vi kommer kunna sätta in det. Har mycket jobb invändigt att göra innan dess. Tur vi har typ 500 kvm förvaringsutrymme….. 🙂

Nu i helgen blir det ännu lite mer hjälp av familjen. Hoppas bland annat hinna putsa grundmuren, fixa lite fönster och regla upp resten av framsidan.

Funkar perfekt som bar!

DSC02261

Kommentarer är stängda.