Grilla!

Grilla!

Just nu pausar vi lite i renoveringen! Grillar och fiskar vid sjön 😀 Men vi har inte världens bästa glöd precis. Det vill sig inte riktigt. Men korven blir varm ändå.
wp-image-555936912jpg.jpg

Beställde material tidigare i veckan för att även kunna påbörja den andra långsidan och kortsidan. Behövde reglar, isolering och vindduk framför allt. Vilkey levererades igår. Hemkört! Så nu kan vi påbörja de delarna när vi vill. Men så igår kom vi på att vi även behöver material till entrén. Ska göra ett trallgolv framför dörren, som en veranda utan tak. Vi kan inte riktigt komma fram till hur dant tak vi vill ha nämligen, så det får komma senare. Om några år eller så.

Vi är numera riktiga stammisar på den lokala byggvaruhandeln. Det räcker med att man säger förnamn och halva adressen, alternativt bara visa sig i butiken, för att de ska veta vad det handlar om 🙂 Toppen!

Kommentarer är stängda.