Gavel

Gavel

Dagens arbete har bestått i att få upp gaveln till utbyggnaden. Per började dagen med att rita upp gaveln i CAD för att få fram exakta mått och vinklar. Sedan påbörjades arbetet med att kapa till reglarna i rätt längd, gick åt totalt 8 stycken plus lite kortlingar på det.

Längst upp byggdes en liten holk som limträbalken ska läggas i när det är dags för det. Stöttade upp den med två reglar för att hålla den på plats. Ska bli intressant att se hur vi får upp den sen.

Som tur var hade vi ett gäng här som kunde hjälpa till att vinkla upp väggen. Alvin blev lite väl nyfiken och ställde sig lite dumt där, men han blev flyttad av fotografen. Kanske ville han leka säkerhetsansvarig och påpeka att vi inte hade några hjälmar. Men tyckte inte det behövdes, Axel klarade ju hålla allt själv.

Det första vi tänkte på när vi fått upp väggen var ”oj, vad högt det blev.” och ”undra om vi har glömt något nu”. Men det märker vi väl.

Förresten. Nu finns en liten widget till höger (eller långt ner om man tittar på mobilen) där man kan skriva in sin e-post för att inte missa några inlägg. Hade totalt missat att det fanns en sån i WordPress per default, men det här med data är inte alltid så lätt 🙂

Kommentarer är stängda.