En veckas summering

En veckas summering

Lite dålig uppdatering på bloggen på senare. Nu tänkte vi summera de senaste veckorna i lite bilder.

Framför allt har vi jobbat med tillbyggnaden den senaste tiden. Vi hade snickare här som fixade taket på tillbyggnaden. Det kändes inte helt enkelt att göra anslutningen mellan nya och gamla taket, viktigt att få det tätt givetvis, och dessutom blev det ett väldigt höstväder plötsligt, så det kändes lite bråttom. Vi har sedan fått upp vindduk på hela tillbygget och panel på större delen. Har också plockat ner tegelfasaden som vi hade kvar på ena kortsidan. Haft hjälp av mamma/svärmor idag för att bland annat stapla tegel. Imorgon blir det barnpassning igen och då hoppas vi hinna regla upp den andre kortsidan på huset.
Vi har lite svåra moment framöver, som att få in de stora fönsterna i tillbyggnaden. De är verkligen tunga!
Det närmaste stora målet är att få ett tätt hus. Är bara panelen på och fönterna isatta så kan vi jobba på i lite mer lugn och ro inomhus sedan.

Vi var lite tveksamma till hur dant foder vi skulle ha runt fönsterna. När foderna på framsidan väl kom på plats blev vi mycket nöjda med resultatet!
DSC02515DSC02514

Kommentarer är stängda.