Snart tätt hus

Snart tätt hus

Denna vecka satsar vi på att få huset tätt. I måndags hade vi hjälp av Sanne att regla upp kortsidan på huset och att isolera den. Så nu är det ”bara” panelen som ska upp och fönsterna sättas in på den sidan. På långsidan/baksidan har vi nu kommit lika långt och till den har vi färdigmålad panel som väntar på att få komma på plats. Panelen till kortsidan har grundmålats idag och ska målas med täckfärg imorgon förmiddag är tanken. Så förhoppningsvis hinner vi få upp en del av den redan imorgon eftermiddag. Och i helgen siktar vi på att sätta in fönster. Så vi börjar närma oss slutet utvändigt! 

Vad gäller de invändiga arbetena har vi nu fått startbesked från kommunen för ändring i den bärande konstruktionen och ändrad planlösning. Så dessa arbeten kan också påbörjas.

Kommentarer är stängda.