Det går inte så snabbt nu

Det går inte så snabbt nu

Nu när vi har börjat jobba så smått igen så går det inte så snabbt framåt med bygget. 

Förra veckan kom lockläkt på större delen av huset på plats efter att vi fått hjälp av mormor och mamma/svärmor att måla. Fönsterfoder till resterande fönster sågades till och målades. Innan vi sätter foder måste fönsterna sättas in. Och vi kan inte heller sätta lockläkt över och under fönsterna innan vi satt upp foder. Så just nu hänger en del jobb på att vi sätter in de där fönsterna. Och det har vi jobbat lite på ikväll.
Förutom lockläkt och foder vid fönsterna återstår nu att lägga takpannor på tillbyggnaden och en del ”småjobb”, såsom husknutar och att såga av panelen så den blir lika lång överallt. Så nu ska vi väldigt snart påbörja invändigt. Spännande! 

Kommentarer är stängda.