Alla fönster på plats!

Alla fönster på plats!

I helgen kom, som sagt, alla fönster på plats. Nu håller vi som bäst på att sätta upp foder och fönsterbläck runt alla. Det går framåt! Känns som att vi är så nära att bli klara utvändigt, men det är alltid något mer som ska fixas.
Invändigt har vi börjat sätta isolering i taket i tillbyggnaden och pratat med rörmokaren om att fixa golvvärme där. Rörmokaren ska också dra om ledningarna från det gamla till det nya köket. Vi har valt att vända köket till andra sidan väggen så att det ska bli minsta möjliga arbete med vatten- och avloppsledningarna. Elektrikern har också varit här och tittat på sitt jobb framöver. Så han kommer nog inom ett par veckor och drar lite nya sladdar och kopplar bort lite gamla.

Tillbyggnaden från insidan
Tillbyggnaden från insidan
Fönster
Fönster
Tillbyggnaden
Tillbyggnaden

Kommentarer är stängda.