Foder och panelsågning

Foder och panelsågning

Det känns rätt skönt när man äntligen börjar kunna avsluta saker och ting. Foder runt alla fönster sattes upp igår och idag kapades panelen runt hela huset. Så nu börjar det ju faktiskt likna det vi försöker åstadkomma. Det enda som är kvar utvändigt är lockläkt och överbleck ovanför fönster, överblecken är bockade och klara, dessvärre behöver vi måla lite lockläkt till, så kommer förmodligen dröja ett litet tag innan vi kommer sätta upp det sista. Måste även lista ut hur blecket ska monteras under dörrarna. Sen är det ju en del takpannor kvar, synd att de är gjorda av bly.

Det har även börjat hända lite i utbyggnaden. Ett lager med isolering är på plats i taket.

Takisolerande

Axel och farmor har stått för barnpassning varsin dag, underlättar enormt.

Kommentarer är stängda.