Väggen nere!

Väggen nere!

Under veckan som gått har vi arbetat med att få upp den sista isoleringen i väggarna i tillbyggnaden. Tack mormor Laila för hjälpen! Dock har vi inte fått upp alla reglar i taket än så där kan vi inte isolera. Men vi har ju annat än iolering av tak att pyssla med, golv till exempel, eller väggar. Så ikväll rev vi äntligen väggen mellan ”gamla huset” och tillbyggnaden. Woho! Nu kan vi äntligen se vilken yta vi kommer få i vårt blivande vardagsrum/kök/matsal. Nu ser vi också sådant som vi kanske skulle gjort annorlunda. Vi borde tex haft ett fönster extra, på andra sidan dubbeldörren, och kanske ytterligare ett vid den andra altandörren. Men nu kör vi på den linje vi slagit in på givetvis. Om vi nu skulle störa oss på detta i framtiden så får det vänta några, eller många, år innan det fixas.
Nu när vi rivit väggen så blir det lite pyssel med att få upp allt organiskt material från grunden. Allt kan inte dammsugas upp, för dammsugaren suger även upp makadamen…
Imorgon ska vi ge oss på att fixa ett golv i tillbyggnaden. Så det blir läggande av trossbottenskivor, isolering och golvvärmeskivor.

Kommentarer är stängda.