Hål i väggen

Hål i väggen

Ikväll har det blivit lite mer jobb än tidigare den här veckan. De sista reglarna till taket i tillbyggnaden är kapade och inburna och väntar på att få komma på plats. Men framförallt: vi har nu ett stort hål i väggen! Det är det hålet som ska bli den lilla hallen utanför sovrummen.

Inför håltagning
Håltagning
Planritning

Skivorna som golvvärmen ska ligga i är lagda. Dessvärre saknas en ynka skiva för att vi ska kunna färdigställa det. Förhoppningsvis har rörmokaren, som kommer imorgon, en extra bit på lager så vi slipper beställa eller köra och köpa en. 

Vilken skillnad det blivit på värmen i huset nu när tillbyggnaden är nästan fullisolerad! Det är väldigt varmt i blivande vardagsrum/kök där skorstenen kommer upp. Vi, och andra åt oss, har funderat på om det kommer behövas fler radiatorer än det enda som nu finns kvar i hela det utrymmet. Men det verkar som att en radiator, golvvärme i tillbyggnaden och skorstenen ska fixa att värma upp där inne. 

Kommentarer är stängda.