Invändigt arbete

Invändigt arbete

Den senaste veckan har det inte hänt så mycket på renoveringsfronten. Förra helgen var det jakt och kalas som upptog den mesta tiden och nu när vi inte behöver jobba så mycket utvändigt så har vi tagit det ganska lugnt på kvällarna. Vi har iallafall hunnit få upp den sista isoleringen i väggarna och taket i tillbyggnaden. Ikväll har vi även satt upp plasten i taket.

Lägg märke till uppfinningen som kommer revolutionera snickarbranschen. Behövde göra något så att isoleringen inte skulle ramla ner.

Uppfinning

Tidigare i veckan skulle vi ge oss på att räkna ut längden på reglarna som ska utgöra vägg mellan de blivande sovrummen, i nuvarande tv-rummet. Vi tänkte att det kan vara bra att ha räknat ut det så kan man kapa reglarna när tillfälle ges. Men mitt i räknandet uppmärksammade vi att vi inte riktigt hade tagis hänsyn till den blivande väggen och den tänkta placeringen av garderober mellan sovrummen när vi placerade fönstret på väggen. Den placering vi hade tänkt för väggen gör att garderoberna hamnar precis på gränsen till fönstret. Vi har ett par centimeters marginal, tack och lov, annars hade vi fått tänka om.
För övrigt är fredagskvällar våra bästa renoveringskvällar. Man har mycket mer ork och hinner mer av någon anledning (man får ju dricka lite öl under tiden)!

Under kvällens plastuppsättning ”råkade” Micke häfta mig med häftpistolen på skinkan. Han skulle ”skoja lite”, skitkul!

Kommentarer är stängda.