Sovrumsvägg

Sovrumsvägg

I det ruskiga novembervädret så är man inte så sugen på vara ute och snickra och fixa, men ibland blir man så illa tvungen. Stuprören har inte kommit på plats tidigare, men idag insåg vi att vädret inte kommer bli bättre så det var bara att ta tag i det. Vi vill ju inte ha vatten ståendes runt grunden i vinter. Det var riktigt kallt för fingrarna att sätta stuprör, dels pga att det var kallt i luften och för att stuprören var iskalla, men också för att vi blev blöta om händerna. Så vantar gjorde ingen nytta.
Efter nån timmes utomhusaktivitet, med stelfrusna händer som resultat, påbörjade vi lite roligare arbete inomhus. Reglarna i väggen mellan de två nya sovrummen har kommit på plats. Så nu har vi tryckt in soffa och tv i det ena rummet och matbord i det andra. Tur man fortfarande kan gå emellan, annars hade det känts väldigt instängt. Uppsättande av väggen föregicks dock av att vi fick möblera om och flytta ner det mesta av tv-möblemanget i källaren igår.

Alvin övervakar pappa och morfars arbete
Alvin övervakar pappa och morfars arbete
Innervägg
Innervägg
Kommentarer är stängda.