Gips och spackel

Gips och spackel

Nu har vi äntligen börjat sätta gips i de nya sovrummen! Sista gipsskivan i det stora sovrummet kom på plats ikväll och vi har börjat spackla. Tack pappa Per för hjälpen! 

Lägg märke till den mycket dekorativa julbelysningen i fönstret. 

Nu börjar det stora bekymret med att välja vilken kulör vi ska ha på väggarna. Vi tänkte välja bort tapet i sovrummen och måla överallt. Iallafall så är det planen just nu, men vi kanske hinner ändra oss. Alvin ska ha vita väggar med grönt mönster är tanken. Men vad vi ska ha i ”föräldrasovrummet” vet vi inte än. Kanske grått, kanske lila, kanske beige, kanske nåt blåaktigt…. 

Vi har också tittat ut nytt undertak och vilket golv vi ska ha i vardagsrummet. Men vi måste ju även välja golvlister, taklister, fönster- och dörrfoder. Och det befintliga parkettgolvet i sovrummen måste slipas. Det vore väldigt skönt att få flytta in i sovrummen innan jul. Hoppas, hoppas! 

Kommentarer är stängda.