Mer sovrum! 

Mer sovrum! 

Just nu är det fullt fokus på vårt och Alvins sovrum. Vi börjar se slutet just här. 

Lördagen tillägnades innertaken i sovrummen. Vi köpte ett väldigt smidigt innertak, Huntonit, som är helt klart nu när det är uppsatt. Inget att spackla eller måla, mer än på ett par ställen där vi råkat dra skruven för nära den synliga skarven. Rum nummer två (Alvins) gick jättesnabbt att sätta upp för då var vi tre personer som skruvade och kapade. 

Vi var också en sväng på bygghandeln i lördags och köpte färg till väggarna, eftersom vi grundade väggarna i fredags. Till slut bestämde vi oss för mörklila i vårt sovrum och vitt och grönt i Alvins. Första omgången färg, i vårt sovrum, kom upp på väggen igår och idag har vi målar ytterligare ett lager så nu är det nog klart. Blir jättesnyggt!  Dock ser man skavankerna ganska tydligt när man står nära och målar i starkt ljus från bygglampan. Det är ju inte så att vi spacklar och slipar sådär rysligt ofta, så vi behöver träna lite kanske. Men det är helt okej resultat. I Alvins sovrum däremot fick vi spackla en omgång extra efter att vi målat med grundfärgen. Även där har ett lager färg kommit på ikväll, tack mormor! 

Kommentarer är stängda.