Murstock och fönster

Murstock och fönster

Muraren har nu varit hos oss och fixat murstocken. Det blev inte alls vad vi väntade oss från början. Men vi är nöjda! Det ”är vi” på något sätt. Det finns ingjutna hål för värmeljus, vilket kommer bli riktigt snyggt när de kan tändas. Vi har inte klurat ut hur vi ska ytbehandla murstocken än bara. 

Igår och i tisdags var mormor på besök. Hon har målat fönstersmygarna i vårt sovrum med tredje lagret färg. Vi får se ikväll hur resultatet blev. Eventuellt får det målas ytterligare en gång. 

Har även lackat klart golvet i det stora sovrummet, vilket syns på bilden ovan. Blev jättebra! Det lilla sovrummet lackades igår för tredje gången. Blir intressant att se resultatet. Eventuellt blir det även en fjärde gång. Vi slipade nämligen det golvet lite hårdare än i stora sovrummet, så det har blivit lite annorlunda i strukturen. 

Kommentarer är stängda.