Värme och el

Värme och el

Nu har rörmokaren och elektrikern varit på plats. Så nu har vi både radiatorer och el i sovrummen. Så gött att slippa alla förlängningssladdar där inne och skönt att slippa frysa om nätterna. 

Vi sover som kungar i nya sängen. Enda problemet är väl att den är lite hög, så Alvin kan inte klättra upp i den själv. Men nu har vi ställt en bänk vid gaveln som han kan klättra upp på först. Och för att gör det lite lyxigt har vi getskinn (ren tillfällighet att vi hittade det på ikea) på bänken och kohud på golvet. Så nöjda! 

Nu har vi spacklat det sista i tillbyggnaden och är i full gång att lägga sista lagret spackel på resten av väggarna i vardagsrummet. Sen är det dags för innertak, tapeter, kök, lister och golv. Vi ska bara lyckas välja tapet också… Så svårt att kolla tapeter när man inte är hemma i dagsljus. Blir nog enfärgat iallafall,men med struktur i så det inte blir helt ”platt”. Det där med stormönstrat eller lantligt blommigt är inte vår grej riktigt. 

Kommentarer är stängda.