Kök, kök, kök 

Kök, kök, kök 

Det har varit tyst på bloggen nu ett tag. Vi har tagit det lite lugnt på byggfronten på sistone. Men alltid är det något att pyssla med. 

Köket är uppe och igång. Det enda som är kvar är att koppla in spis och ugn. Och så ska vi ju sätta in kyl, frys och högskåp sen när golvvärmen är på plats. Och fixa lite passbitar och bakstycken och socklar och så. Just nu använder vi gamla spisen men i övrigt nya köket. Lite bökigt, men går ganska bra. Vi är inte riktigt kompisar med nya diskmaskinen än. Den funkar och så, men vi blir inte kloka på hur vi ska ladda den på ett bra sätt. Den känns mindre än den gamla diskmaskinen och vi får inte in alls lika mycket smutsig disk. Och vi som inte precis är så förtjusta i att handdiska… 

Murstocken har blivit målad nu också. Vit och fin. 

Gamla köket har nu rivits. Det enda som finns kvar är spisen och kylskåpet. Alltså, vi har så mycket plats i hallen nu! Vi har också påbörjat att riva väggen ner mot trappen. Det ska bli en spaljé istället för en vägg och då kommer det kännas ännu luftigare. Tror det blir jättebra faktiskt. 

Den gamla ventilationskanalen till skåpet över kylskåpet vittnar om att vi inte haft så bra ventilation dit. Vi verkar ha haft rätt när vi misstänkt att en fågelfamilj bott där. 

Förhoppningsvis kommer snickarna nästa vecka för att fixa vårt nya badrum också. Ska bli så skönt att lämna över det till dem. Tänk att inte lyfta ett finger och ändå blir nånting färdigt..! 
Vi börjar se slutet på tunneln!! Även om det är en bit kvar.. 

Kommentarer är stängda.