Badrum

Badrum

Nu har vi snickare och rörmokare hemma för att fixa nya badrummet. Det ska bli så skönt att få det fixat. 

För två helger sen, inför att de skulle påbörja arbetet, så hade vi fullt upp med att tömma gamla badrummet på alla lösa prylar och även tömma hela gamla köket, vilket vi haft som matplats fram till nu. Jädrans vad mycket grejer som ryms i ett litet badrumsskåp… Vi plockade även upp det gamla golvet i det utrymme snickarna skulle jobba på. Lämnade dock nedplockning av fast inredning och rivning av kakel mm till snickarna. Väldigt skönt att släppa allt det till dem. Vi har nog att göra med att plocka iordning och bära rivningsmaterial och montera kommoden.

Efter snickarnas första dag av rivningsarbete insåg vi att det skulle bli alldeles för rörigt och kallt (alla radiatorerna i det stora öppna rummet är nedplockade) för att bo kvar hemma. Så vi packade snabbt ut lite kläder, mat, barn och hund i bilen och begav oss till föräldrarna som bor en kilometer bort. Katten och hönsen får glatt bo kvar hemma. Tur vi är nära så vi kan hälsa på ett par gånger om dagen. 
Just nu bor vi alltså fyra vuxna ett barn och en hund tillsammans. 

Kommentarer är stängda.