Golvet färdigt

Golvet färdigt

Nu är allt golv på plats, utom i tredje sovrummet men det får vi fixa sen när vi tömt det på verktyg. Det blir jättebra! Ett laminatgolv valde vi, ekmönstrat. Och innanför ytterdörren har vi lagt linoliumgolv, nästan svart, som ska tåla lite mer slitage. 

Idag har vi varit på Ikea och köpt skjutdörrar och inredning till garderoberna som ska vara i hallen. Vi behöver få upp dem nu så vi kan börja stoppa in alla ytterkläder och sånt. Är lite smått kaos på den lilla klädhängaren vi har nu. Vi har även införskaffat en ny soffa så nu blir det lite lättare att titta på tv. Förhoppningsvis kommer vi har lite mer tid för sånt nu när vi börjar bli klara med renoveringen. 

Vi vet inte riktigt hur den ska stå än, men såhär ser den ut iallafall. Lite dåligt ljus på bilden, men den är ljusbrun. 

Vi håller även på att installera kyl och frys. Eftersom de är integrerade så är det en massa pyssel med att fästa dörrarna i fronterna osv. 

En reaktion till “Golvet färdigt

  1. Vad är det för soffa? Känner inte riktigt igen den.
    Påminner lite om Stockholm

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.