Tapetsering i hallen

Tapetsering i hallen

Förra helgen tapetserade Micke hallen. Från att aldrig ha tapetserat tidigare så började han direkt med tapeter som man måste mönsterpassa, bra jobb där! Och spaljén har vi målat färdigt. Så nu är det fösterfoder och lister och så som ska upp i hallen. Sen är det trappan också som måste göras iordning med nya steg. Men vi har nu en fungerande hall med förvaring. Klädstång och hatthylla får vi sätta upp när vi kommit på vad vi vill ha. 

Vi valde en mönstrad tapet med lite färg. Det blir lite kontrast mot den helgrå tapeten vi har i vardagsrummet/köket. Lite mjukare liksom. Det är påfåglar och harar som omsluts av blomrankor. Lagom lantligt!

Ikväll har vi också satt in sista sovrumsdörren, till tredje sovrummet som just nu används som verktygsrum. Det blir sista rummet att iordningställas. När dörren nu är uppe så kan vi sätta foder runt den och de anslutande golvlisterna. 

Som om vi inte hade nog att göra har vi nu också påbörjat veden. Det är en del att kapa och klyva. Veden körde Micke hem i helgen och då fick vi också lite hjälp att påbörja kapning och klyvning.

4 reaktioner till “Tapetsering i hallen

  1. Ni har fått ett jättefint hus och tapeten i hallen blev mycket fin till övrig tapet. Lycka till med att få veden på plats .Ni är jätteduktiga båda två + Alvin.

    1. Tack mormor! Vi tycker också huset blir jättefint. Det känns så skönt att det börjar bli klart.

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.