Sista rummet

Sista rummet

Vi har låtit tredje sovrummet vänta på att iordningställas. Det har fungerat som verktygsrum för att kunna fixa iordning övriga huset, men nu är det alltså tömt och på g! Taket sattes upp härom helgen, det är färdigspacklat på väggarna och nu är också golvet lagt. Vi har börjat kika lite på tapeter också. Det visade sig att det var lättare och snabbare att tapetsera än att måla nu när vi fått lite rutin på det. Easy up-tapeter är ju så smidigt.
Vi börjar verkligen komma iordning. I hallen har vi fått upp skohylla, hatthylla och klädstång. Egentligen är det bara trappan ner till källaren som kvarstår. Det ska på nya sättsteg på den och det ska målas lite.
Tur vi har haft semester och kunnat pula lite här hemma även dagtid. Nu är de flesta möbler också på plats.

Kommentarer är stängda.